化妝品綜合討論區
Kiehl's 產品好用嗎?
c
人推薦此心得

我見好多報章雜誌都有Kiehl's的蹤影, 但價錢不太平民......
各位sis可推介邊樣product係值得入手的?
或者雷品亦可。

k
洗面乳不推薦,成分都挺雷人的,高保濕霜不錯,但是有很多替代品。亞馬遜白泥很棒,不適合乾性皮膚。爽膚水同價位有更好的,不推薦。洗髮水很棒,但是同價位也有很多可以替代的。 - kary4612 2016-04-03
e
人推薦此心得

最後編輯時間: 2016-03-26 10:09

e
人推薦此心得

超好用,我好多護膚品都用kiehl's, 暫時人生中唔可以冇佢隻mid night recovery, 仲有multi corrective cream同ultra facial cream都好好用,建議sis如果第一次買可以到店內搵ba幫你睇下邊啲product啱你。
其實我都係上年中先真係開始愛用呢個牌子,遇到好人嘅專業ba,真係望下我啲皮膚就推薦到真係啱我嘅嘢,唔sell唔黑面,仲主動俾好多sample同我講試啱先買,係服務同product都好好嘅牌子。
價錢講真係貴,但我好鍾意保養護膚,同負擔得起。價錢vs效果係值嘅,差唔多全店嘅護膚都試過

e
人推薦此心得

不過雷品係有嘅,清爽無油保濕霜一用生暗瘡,青瓜水,醫學護理除左天竺葵精華都麻麻,舒壓乳液同佢地嘅防曬油到喊。漏左講佢嘅白泥面膜,我囤左三罐,金盞花水用緊最大支,美白水夠保濕而且係見到效果係好物

c
人推薦此心得

搞到我想去買嚟試下白泥, 金盞花最想買
佢隻美白系列真係咁work?

e
人推薦此心得

我膚色偏白,講真任何牌子美白就算真work喺我面上效果都唔大,真係見到有啲啲白到,已經覺得好掂,但我覺得水勁過精華,kiehls fb依家有換美白tester活動,試下先再決定。有咩如果真係要買,第一隻買白泥先會較好,因為任何泥嘅cleansing mask好少會有雷品,記得有咩想試可以同ba講,佢地其實都會主動問你。花水因為大支500ml最抵,但你未試就買最大就太冒險,因為都真係真心貴,所以都係嗰句,試左先。
我去開銅鑼灣羅素街嗰間,啲staff都好nice

人推薦此心得

科家的寶貝 只有兩款的成分是對皮膚完全好沒有傷害的,其它都有一定的損傷度。

x
具體是哪兩樣? 分享是種美德 - xiaziwei 2016-09-10
c
人推薦此心得

邊兩款?

w
人推薦此心得

這種問題怎麼回答呢。。。因人而異

人推薦此心得

看適不適合你皮膚啦,我倒是覺得他家有幾款無可替代的精華

w
人推薦此心得

用過高效保濕水乳霜,和白泥、淨白精華,唯一想再入手的只有白泥

candacetou said:
我見好多報章雜誌都有Kiehl's的蹤影, 但價錢不太平民......
各位sis可推介邊樣product係值得入手的?
或者雷品亦可。

a
人推薦此心得

不推薦,kiehl's對敏感皮不夠友好。用過好幾款口碑產品,皮膚或有刺痛感,或有過敏症狀。

E
人推薦此心得

我用過亞馬遜白泥,覺得效果滿好的,但不建議太常使用,皮膚容易乾澀,反而變得脆弱。

z
人推薦此心得

每個人膚質不同使用感也是不一樣, 他們家某些產品敏感一些的膚質用了可能會覺得有些刺激。

n
人推薦此心得

不好意思,有一事相求
因為本人不太用KIEHL的產品
但是由於想參加韓國OPPA的FAN MEETING,一定要買這個產品滿Usd 250
有沒有各位用家想買Kiehl的產品(都要在韓國買,在韓國取貨拿回來), 我都可以低於原價出售,只求不用蝕那麼多錢
9月尾在韓國FAN MEETING.
各位用家如有興趣,請私信我
我不太知道那產品好用

謝謝幫忙
P.S 不知道在這裡可否出POST,如不可,請告之,立即DELETE.

人推薦此心得

我用金盞花水感覺不太好吸收,不過的確挺溫和。
長草夜間精華 不知道油皮可以用咩?

人推薦此心得

好吧,我就覺只有洗頭水好用~

我們使用 cookie 來提供並改善我們的服務。如欲使用此站,您需接受 cookies。